Smart Muurventilator

Dankzij zijn uniek design combineert Waves een stille werking met een efficiënte afvoer van vervuilde lucht. Anders dan gewone badkamerventilatoren die via de schakelaar bediend worden, monitort Waves de lucht continu en reageert hij wanneer nodig.

De Renson Waves detecteerd het volgende:

Toepassingsgebied:
Ideaal voor plaatsing in alle vochtige ruimtes:

  • Toilet
  • Badkamer
  • Keuken
  • Wasplaats

Dankzij de CO2-sensor kan ook het CO2-niveau van aanpalende ruimtes gedetecteerd worden. Door natuurlijke toevoer te voorzien in de droge ruimtes (slaapkamers, bureau, woonkamer, enz.) zal dus ook hier de luchtkwaliteit verbeteren.Door meerdere Waves te combineren in een woning kan je er dus een ventilatie systeem van maken. De verschillende Waves kunnen bovendien allemaal met dezelfde applicatie bediend worden.

Filmpjes:

Geplaatst in Geen categorie.