Wie zijn we ? Wat doen we ?

Sinds 1994 is Allvac Technology NV de referentie voor centrale stofzuigsystemen en ventilatie in de Benelux. Duizenden gezinnen, KMO’s en multinationals kijken met een absolute tevredenheid terug naar de samenwerking met dit familiebedrijf dat nog steeds geleid wordt door oprichter Lode Van Lathem en zoon Mathias, omringd door een sterk team van gedreven professionals.
Het bedrijf kent amper verloop in zijn personeelsbestand waardoor er wordt geëxcelleerd in service, dienst na verkoop, advies en kordate tussenkomsten waar nodig.
Bovendien houdt het bedrijf haar eigen leveranciers redelijk beperkt waardoor zij zonder zorgen aan haar klanten de beste kwaliteit kan garanderen, en dit sinds bijna 3 decennia.

Wat betreft de bedrijfspositionering besloten beide zaakvoerders om niet de toer op te gaan van de loodgieterij, waar het de dag van vandaag zeer moeilijk is om zich te onderscheiden, maar zich verder te specialiseren in de gezonde lucht in huis.
Eerder faciliteerde de firma in het toevoegen van luchtfiltering op bestaande ventilatiesystemen die door haar werden geplaatst. Er kwam bijgevolg minder fijn stof in huis en de klachten van allergieën namen drastisch af.

Recent werd er een nieuwe productlijn toegevoegd aan het bestaande productengamma van kwalitatieve centrale stofzuigsystemen en degelijke ventilatiesystemen.
Sinds het einde van 2017 kan u bij Allvac ook te recht voor het verkrijgen van “stand alone” luchtfilteringszuilen die binnen uw woonst of werkomgeving kunnen worden gebruikt middels een “plug & play” systeem. Er komt weinig afregelen aan te pas en het product kan quasi onmiddellijk in gebruik genomen worden.